Kostnad för husdränering i Uppsala

Att dränera om huset är en kostnad som alla husägare behöver hantera då vattnet inte rinner undan och hotar att ställa till med kostsamma fuktskador. När du ska utföra en husdränering i Uppsala kan du vända dig till oss för att erhålla en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

När det är dags att genomföra en husdränering i Uppsala kommer kostnaden för ditt projekt att vara utspritt på en mängd olika faktorer. Självklart kostar själva markarbetet, men om husets källare ska isoleras samtidigt och tomten behöver återställas utöver det vanliga, tillkommer även kostnader på dessa fronter. När du behöver genomföra en dränering ska du anlita ett professionellt markföretag som har utbildad personal med lång erfarenhet inom branschen så att arbetet utförs korrekt. Vi på Gårdsmark har under många år utfört dränering åt privatpersoner och har genom åren fått massor av goda omdömen för vårt arbete. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din husdränering i Uppsala.

 

Vad kostar en husdränering i Uppsala?

Exakt vad en husdränering i Uppsala kostar är omöjligt att svara på innan vi har fått se fastigheten, inspekterat grunden och sett vilka förutsättning som råder på platsen. Det är mycket som kan påverka priset som exempelvis om det finns berg under marken som behöver tas bort, om viss hänsyn ska visas mot trädgården och om det finns nedgrävda tankar för exempelvis olja. Av totalpriset är cirka 35 % av kostnaden för material och 65 procent av kostnaden är för arbete, vilket också är den del som du kan göra skatteavdrag på motsvarande 30 %.

 

För att du ska kunna erhålla ett exakt pris för just din fastighet behöver vi först komma ut på ett kostnadsfritt platsbesök och göra en besiktning samt kontrollera vilka förutsättningar som råder. Därefter kan vi lämna en offert på din husdränering i Uppsala. 

 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Om du ska utföra en husdränering i Uppsala kan du vända dig till oss på Gårdsmark som är specialister på enskilt avlopp och dränering i Uppsala. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har varit verksamma i branschen under många år vilket gör att de klarar av att hantera alla typer av dräneringar. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera din husgrund och lämna rådgivning utan att du förbinder dig för något.