Vilken årstid bör man genomföra en dränering i Uppsala?

När du behöver hjälp med dränering i Uppsala kan du få arbetet utfört året om. Många föredrar att få arbetet utfört under vintern så att inte tomten tar för stor skada. Våra medarbetare är experter på dränering och utför arbetet med ett resultat som bidrar till en lång livslängd, oavsett årstid.

Har din dränering i Uppsala slutat att fungera, har den vittrat sönder eller får du in fukt i källaren? Då behöver du ta hjälp snarast. En dränering av din fastighet kan göras under årets alla årstider vilket gör att du inte behöver vänta så att fukten bidrar till skador som kan bli dyrbara att reparera. Vi på Gårdsmark är experter på dränering och har markarbetare som vet hur arbetet ska utföras snabbt, korrekt och med ett perfekt resultat. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din dränering i Uppsala, oavsett vilken årstid som råder.

 

Bästa årstid för dränering i Uppsala

När man utför en husdränering så används en grävmaskin för att gräva upp ett schakt runt husets grund. Det innebär att grävmaskinen behöver köras in på tomten vilket gör att det kommer att uppstå mindre skador på tomten. Dessutom behöver även schaktmaterial förvaras på tomten vilket också utsätter tomten för belastningar. Det innebär att efter en genomförd dränering i Uppsala så kommer det att krävas att man återställer din tomt till ursprungligt skick.

 

Om du istället väljer att utföra dräneringen av din fastighet under vintern då tjälen har lagt sig i marken så kommer skadorna på tomten att minimeras eftersom marken är hård. Då slipper du leriga spår och gropar i gräsmattan vilket gör att du enklare kan återställa tomten under våren. Arbetet med dränering bör undvikas under de årstider som det är mycket nederbörd vilket bidrar till att tomten blir extra känslig och därmed får betydligt större skador. Du kan kontakta oss för mer information om när du lämpligast bör utföra din dränering i Uppsala.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Om du behöver utföra en dränering i Uppsala kan du vända dig till oss på Gårdsmark som är specialister på marktjänster som dränering och enskilt avlopp. Våra yrkesutbildade medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen och vet hur arbetet ska utföras för att uppnå ett förstklassigt resultat med en lång livslängd. Självklart kan vi åta oss att utföra din dränering året om.


Om du misstänker att du fått in fukt i källaren eller i husgrunden, kan du boka ett kostnadsfritt hembesök så att våra fukttekniker kan utföra en fuktmätning. Därefter får du ett protokoll med förslag på åtgärder, utan att du förbinder dig för något. Vill du sedan gå vidare kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris.