Kontakta Gårdsmark för dränering i Uppsala

Kontakta Gårdsmark för dränering i Uppsala

Vill du kontrollera om du behöver en husdränering i Uppsala, eller funderar du på att installera ett enskilt avlopp? Hör av dig till oss på Gårdsmark - vi hjälper dig gladeligen!

Prioritet: Trygga kunder

Vi är medvetna om att många i vår bransch utnyttjar privatpersoners förtroende och tar stora summor pengar för halvdana jobb. Därför är vi på Gårdsmark extra noggranna med att våra kunder ska känna sig trygga med oss från start till slut.

För att uppnå detta, inleder vi alla projekt med en kostnadsfri fuktkontroll för att se efter om en dränering är nödvändig i första läget. Vid behov av åtgärd, ser vi till att dräneringen planeras ordentligt för att sedan löpa på snabbt och smidigt, med kontinuerlig kontakt med kunden. Efter vi genomfört din dränering i Uppsala, genomför vi en slutkontroll och lämnar papper på vår 15-åriga garanti, så att du kan vara trygg med din husgrund i många år framöver.

Anlita Gårdsmark för en trygg dränering i Uppsala

Om du vill vara trygg med att ditt markarbete hanteras korrekt, hör av dig till oss på Gårdsmark. Du nåt oss enklast genom att fylla i ett av våra kontakformulär. Vi hör då av oss inom kort och hjälper dig med de tjänster du är i behov av.

Boka en kostnadsfri fuktkontroll i Uppsala!

Vill du slippa kostsamma fuktskador? Vi kontrollerar din husgrund kostnadsfritt och lämnar offerter för installation av enskilt avlopp samt dränering i Uppsala. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort.