Fuktkontroller

Fuktkontroller

Om du misstänker att du har fått in fukt i din källare eller om din fastighet är över 40 år gammal kan du kontakta oss så att vi kan utföra en kostnadsfri fuktkontroll. Att få in fukt i källaren kan bidra till skador som kräver omfattande reparationer. Det kan också leda till att det bildas mögel som får de personer som vistas i bostaden att bli sjuka. Därför bör du aldrig vänta med att utföra en fuktkontroll om du misstänker att det kommit in fukt i din källare.

 

Kontrollera fuktnivåer i din husgrund med oss på Gårdsmark

Du kan beställa kostnadsfria fuktkontroller hos oss utan att du förbinder dig för något. Vid en fuktkontroll kommer vi ut till din fastighet, inspekterar din husgrund och mäter luftfuktigheten i din källares inomhusluft och i väggmaterialet. Om du har förhöjda värden kan det bero på flera olika orsaker som exempelvis att marken kring husgrunden inte har rätt lutning eller att din dränering i Uppsala inte längre fungerar. Efter att vi har avslutat vår fuktkontroll får du ett protokoll med prisförslag där vi föreslår vilka åtgärder som du bör vidta för att få bort fukt och källan till fukten i din källare. 


Fler tjänster vi utför

Boka en kostnadsfri fuktkontroll i Uppsala!

Vill du slippa kostsamma fuktskador? Vi kontrollerar din husgrund kostnadsfritt och lämnar offerter för installation av enskilt avlopp samt dränering i Uppsala. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort.