Enskilda Avlopp

Enskilda Avlopp

Har du en fastighet som inte är anslutet till det kommunala avloppssystemet och som istället använder ett enskilt avlopp är det du som fastighetsägare som ansvarar för detta. Du är skyldig att se till att fastigheten har ett godkänt enskilt avlopp som är väl dimensionerat för fastighetens behov. Du ansvarar också för att ditt enskilda avlopp i Uppsala följer kommunens miljökrav. Om du är osäker på om ditt enskilda avlopp uppfyller kommunens krav eller då du behöver installera ett nytt enskilt avlopp kan du kontakta oss. Vi kan bidra med kostnadsfri rådgivning och hjälpa dig med installationen av ditt avloppssystem.

 

Vi förenklar installationen av ditt enskilda avlopp i Uppsala

Att installera enskilda avlopp i Uppsala är en komplicerad process som först kräver projektering för att bedöma vilken storlek och typ av enskilt avlopp som du behöver. Därefter behöver du ansöka om tillstånd hos kommunen för att installera ditt enskilda avlopp och slutligen krävs installation av ditt nya avloppssystem. Vi är experter på enskilda avlopp och dränering i Uppsala och kan bistå dig med allt från projektering till utförandet. När du anlitar oss för installation av ditt avloppssystem kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med ett perfekt resultat, för maximal livslängd. 


Fler tjänster vi utför

Boka en kostnadsfri fuktkontroll i Uppsala!

Vill du slippa kostsamma fuktskador? Vi kontrollerar din husgrund kostnadsfritt och lämnar offerter för installation av enskilt avlopp samt dränering i Uppsala. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort.