Dränering

Dränering

Har du hus behöver du ha en fungerande dränering runt huset. Dels för att leda bort grundvatten men även så att regnvatten och vatten från smält snö inte ansamlas vid husets grund. Om dräneringen inte fungerar effektivt samlas vatten istället vid husgrunden, vilket på sikt leder till att fukt tränger in i husets grund och källare där det uppstår fuktskador. Fukt som sätter sig i husets grund kan över tid leda till att de tränger in i betongen så att armeringen rostar, vilket gör att det finns en risk att huset sätter sig. Fukt i en källare kan också utveckla mögel som kan utgöra en stor olägenhet för de som vistas i bostaden.

 

Vi hanterar din dränering i Uppsala året om

När du behöver utföra en ny dränering i Uppsala kan du vända dig till oss som är specialister på husdränering. Vi hjälper dig med din dränering året om och utför alltid arbetet korrekt, enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat. Om du misstänker att du har fått fukt i källaren kan du kontakta oss för att erhålla en kostnadsfri fuktmätning av din fastighet och få förslag på åtgärder, utan några förpliktelser. 


Fler tjänster vi utför

Boka en kostnadsfri fuktkontroll i Uppsala!

Vill du slippa kostsamma fuktskador? Vi kontrollerar din husgrund kostnadsfritt och lämnar offerter för installation av enskilt avlopp samt dränering i Uppsala. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort.